ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

- DEKRA Πιστοποιητικά
- DIN (fuel) Πιστοποιητικά
- ISO 9002 Standard
- Control Union Πιστοποιητικά

 


Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ακίνδυνα για πολλά έτη. Τα προϊόντα δεν περιέχουν οποιεσδήποτε σκληρές χημικές ουσίες που μπορούν να βλάψουν μηχανή ή κομμάτι του εξοπλισμού (από το 1994 που χρησιμοποιούνται δεν έχει σημειωθεί ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ). Τα υλικά βάσεων είναι υδρογονάνθρακες, πλήρως συμβατοί με τα καύσιμα και παρέχεται πλήρης κατάρτιση που εξασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων.

Επίσης, η Firepower εγγυάται ότι θα επιστραφεί η πλήρης τιμή της αγοράς του προϊόντος, εάν μετά από τη χρήση του, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, δεν μειωθεί τουλάχιστον η εκπομπή των ρύπων.

Αμυντικό υπουργείο ρωσικής ομοσπονδίας (25 κράτους επιστήμης αμυντικό υπουργείο ομοσπονδίας ερευνητικών ιδρυμάτων ρωσικό)
Ο κ. A.V. Isaev (αναπληρωτής προϊστάμενος του ιδρύματος)

Απόσπασμα: "Κατά τη διάρκεια των πραγματοποιημένων δοκιμών καθορίστηκε ότι το δείγμα των καυσίμων DLECH-0,05- 62 diesel με FP4000 ανταποκρίνεται στα πρότυπα TU 38.1011348-2003 και από τα ελεγχόμενα λειτουργικά χαρακτηριστικά οι δείκτες ανταποκρίνονται στα πρότυπα της μεθόδου εκτίμησης προσόντων σύνθετος για τα καύσιμα μεγάλου diesel. FP4000 το εδαφοβελτιωτικό δεν έχει καμία επίδραση στα φυσικά, χημικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά.

German Shell CmbH
Εργαστήριο δοκιμής

Απόσπασμα: "Οι δοκιμές εκπομπών διευθύνθηκαν με το φορτηγό της VOLVO πάνω από 1000 μίλια με τα μεταβλητά φορτία. Αποτελέσθηκε από 3 φάσεις που αντιπροσωπεύουν τους οδηγώντας πόλεων, αγροτικούς δρόμους και την κυκλοφορία αυτοκινητόδρομων. Αυτή η δοκιμή βασίστηκε στην τυποποιημένη εξίσωση όπως περιγράφεται στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς 80/1268/EK για τις μετρήσεις οικονομίας καυσίμων με τα καύσιμα diesel. Τα γενικά αποτελέσματα της δοκιμής έδειξαν τις μειώσεις THC, του κοβαλτίου, του CO2, NOx, και της κατανάλωσης καυσίμων ".

Queens University, Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Ο Δρ Roy Ντάγκλας

Απόσπασμα: "ΜΕ TO ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΣTA ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΜΕΤΡΉΣΙΜΗ ΕΠΊΔΡΑΣΗ".


ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ KHAKOV ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ GΕNNADIY B ROZENBLIT ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:
- Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ROZENBLIT ΔΙΕΥΘΥΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ FIREPOWER ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: Η ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 9% ΖΩΗ ΕΓΧΥΤΗΡΩΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ 13 ΦΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕ 30 - 50% ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΕΜΒΟΛΩΝ


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗΣ
Ο κ. Gerrard Ee (ΠΠΟΕΔΡΟΣ)

Απόσπασμα: "ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΟΚΙΜΗΣ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΩΣΕΩΝ, ΕΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"